Vesel.ro

Termeni si conditii de utilizare

Serviciul Vesel.ro, aflat in proprietatea si administrat de MEDIAT INVESTMENT SRL, va este furnizat in conformitate cu termenii si conditiile precizate in acest Acord. Acest serviciu va este furnizat in primul rand prin intermediul adresei web http://www.vesel.ro, numita in continuare "website". Accesarea in orice fel a site-ului web Vesel.ro este guvernata de conditiile mentionate in acest document. Utilizarea site-ului web Vesel.ro reprezinta un acord implicit din partea Dvs. cu acest document.

1. TERMENI

2. DESCRIERE

3. CONFIDENTIALITATE

4. SECURITATEA MEMBRILOR

5. SISTEMUL DE GARANTII

6. LIMITARI DE RESPONSABILITATE

7. LEGI SI JURISDICTIE

8. TERMENI DE INTRERUPERE SAU SUSPENDARE

9. CONDITII DE UTILIZARE CONTINUT

10. NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

1. TERMENI

Orice fel de comunicatie si informatiile initiate prin acest Serviciu vor fi guvernate de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre tine si MEDIAT INVESTMENT SRL. MEDIAT INVESTMENT SRL isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. MEDIAT INVESTMENT SRL isi rezerva de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al Serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.

2. DESCRIERE

Serviciul Vesel.ro, disponibil publicului prin intermediul site-ului web www.vesel.ro, ofera posibilitatea de a partaja fisiere (video, imagini si audio).

Prin intermediul Vesel.ro utilizatorii pot: face upload, adauga tag-uri si transmite fisierele lor oriunde in lume, comenta si vota fisierele adaugate de restul utilizatorilor, urmari mii de alte fisiere publicate de catre ceilalti membri, integra fisierele (embed) în site-ul sau blog-ul lor personal prin intermediul unor coduri simple furnizate de Vesel.ro.

Serviciul vesel.ro este oferit gratuit, accesul pana la sistemul unde se gaseste site-ul web www.vesel.ro ramanand in sarcina utilizatorilor (acces la Internet, echipament de calcul propriu, convorbiri telefonice dial-up, etc).

Ne rezervam dreptul de a interzice anumitor persoane sau anumitor utilizatori inregistrati folosirea serviciului Vesel.ro, in totalitate sau partial, cu sau fara avertizare ori instiintare, daca acestia fac dovada sau sunt suspectati de o utilizare abuziva, sau care dovedeste rea-vointa.

De asemenea, serviciul vesel.ro nu garanteaza in nici un fel faptul ca un utilizator va reusi sa obtina informatiile care le cauta. Acest fapt depinde de factori care nu sunt in totalitate sub controlul serviciului vesel.ro, si astfel acesta nu poate si nu va oferi o astfel de garantie.

Suportul tehnic sau functional din partea echipei ce intretine serviciul vesel.ro este oferit in masura posibilitatilor, oferirea acestui suport nefiind garantata in nici un fel. In orice caz, se fac eforturi pentru a raspunde tuturor problemelor si intrebarilor primite de la utilizatorii serviciului (“best effort”).

Functionarea, disponibilitatea, acuratetea si veridicitatea informatiilor oferite in cadrul serviciului Vesel.ro nu sunt garantate in nici un fel.

3. CONFIDENTIALITATE

Caracterul privat este extrem de important pentru MEDIAT INVESTMENT SRL si noi vom depune toate eforturile posibile pentru a asigura confidentialitatea corespondentei cu MEDIAT INVESTMENT SRL. Cu toate acestea, esti de acord ca MEDIAT INVESTMENT SRL are dreptul de a monitoriza Serviciul si de a dezvalui orice informatie necesara pentru a respecta legile, reglementarile sau alte cereri guvernamentale, pentru a administra in mod corespunzator Serviciul sau pentru a se proteja pe sine sau Membrii sai. MEDIAT INVESTMENT SRL isi rezerva dreptul de a respinge sau inlatura orice material ce nu corespunde cerintelor MEDIAT INVESTMENT SRL sau care poate fi interpretat, pe cale unilaterala, ca fiind nepotrivit.

Conform politicii noastre de protejare a informatiilor, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu, referitoare la structura membrilor Vesel.ro. Aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de catre membri sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare.

4. SECURITATEA MEMBRILOR

In timpul procesului de inregistrare, ti se va aloca o parola si ti se va transmite prin email. Esti responsabil pentru a pastra confidentialitatea acestei parole si esti in intregime responsabil pentru toate activitatile si taxele ce pot aparea prin utilizarea acesteia. Poti modifica parola si profilul personal in orice moment. Esti de acord sa anunti imediat MEDIAT INVESTMENT SRL de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, impropie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate. Este responsabilitatea ta sa actualizezi si sa te asiguri ca adresa de e-mail la care mesajele sunt trimise este cea corecta. MEDIAT INVESTMENT SRL nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Sectiuni. Este responsabilitatea ta sa te asiguri ca orice utilizator autorizat al contului tau vesel.ro a citit Termenii si conditiile prezentului Acord si intelege ca utilizarea de catre ei a Serviciului se supune acestor termeni si conditii. Esti de acord ca esti pe deplin responsabil pentru modul de folosire al Serviciului de catre orice utilizator autorizat si pentru orice consecinta ar rezulta din utilizarea necorespunzatorare a Serviciului sau de incalcarea Acordului de catre o astfel de persoana.

5. SISTEMUL DE GARANTII

Noi nu garantam calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratetea informatiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Chiar daca noi facem tot ce este rezonabil posibil in a autentifica informatiile furnizate de membri la inregistrare, nu putem impiedica diverse persoane in a furniza informatii false sau actiona in scopuri ascunse. Noi solicitam fiecarui membru inregistrat sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste Serviciul. Cu toate acestea, nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de membrii inregistrati sunt actuale si corecte. Va incurajam sa comunicati cu alti membri respectand principiile bunului simt si prudentei. Este responsabilitatea ta sa evaluezi increderea in si acuratetea tuturor formelor de garantie oferite de catre alti membri. Acest serviciu si informatiile prezentate pe acest website sunt furnizate "asa cum sunt", iar folosirea acestui serviciu se face complet si exclusiv pe riscul tau. Atat cat ii este permis de lege, MEDIAT INVESTMENT SRL se deroga de asumarea oricarei garantii exprese sau implicite. MEDIAT INVESTMENT SRL nu ofera nici un fel de garantie ca: serviciul va corespunde cerintelor tale, serviciul va fi oportun si fara greseala, rezultatele utilizarii Serviciului vor fi in concordanta cu scopul propus, calitatea Serviciului va corespunde asteptarilor tale, sau orice erori ale Serviciului vor fi corectate.

In acest sens MEDIAT INVESTMENT SRL, nu ofera nici o garantie sau reprezentare vizavi de acuratetea sau de cat de complet este continutul acestui site sau continutul altor siteuri legate de acest site si nu-si asuma nici o responsabilitate pentru orice (i) erori, greseli, sau lipsa de acuratete a continutului, (ii) vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul dvs la siteul si serviciile noastre, (iii) orice acces neautorizat sau folosinta serverelor noastre securizate si/sau orice si toate date personale si/sau informatii financiare stocate în acesta, (iv) orice întrerupere sau stopare a transmisiilor dinspre sau catre siteul nostru, (v) orice erori, virusi, cai troieni, sau de genul carora pot fi transmise catre sau prin siteul nostru de catre o parte terta si/sau orice erori sau omisiuni în orice continut sau pentru orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email, sau oricum altfel facut disponibil prin siteul vesel.ro. Vesel.ro nu garanteaza si nu-si asuma responsabilitatea pentru orice produs sau serviciu publicat sau oferit de catre o parte terta prin site-ul vesel.ro sau orice site cu hiperlink sau aparut în orice banner sau alt fel de publicitate, si vesel.ro nu va fi parte la sau în orice alt fel responsabil pentru monitorizarea oricaror tranzactii dintre dvs si o parte terta oferitoare de produse sau servicii. În ceea ce priveste cumpararea oricarui produs sau serviciu prin orice modalitate ar trebui sa va folositi buna dvs judecata si sa o exercitati  cu atentie atunci cand este cazul.

6. LIMITARI DE RESPONSABILITATE

MEDIAT INVESTMENT SRL va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in website-ul nostru si noi vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, MEDIAT INVESTMENT SRL nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de tine sau de alti membri inregistrati. In mod expres, esti de acord ca MEDIAT INVESTMENT SRL nu va fi responsabila pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Esti de acord sa protejezi si sa asiguri MEDIAT INVESTMENT SRL si operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de, si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre tine sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Colectivul site-ului web Vesel.ro care ofera serviciul Vesel.ro nu va fi facut in nici un fel responsabil de pierderile sau daunele suferite de utilizatori ca urmare a utilizarii acestui serviciu sau a site-ului web aminitit, pierderi sau daune implicite sau explicite, directe sau indirecte, prezente ori viitoare, si nu ofera nici un fel de garantie, serviciul fiind oferit "asa cum este".

În nici un caz MEDIAT INVESTMENT SRL, operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai nu vor fi pasibili fata de dvs pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta din orice (i) erori, greseli, sau lipsa de acuratese a continutului, (ii) vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul dvs la siteul si serviciile noastre, (iii) orice acces neautorizat sau folosinta serverelor noastre securizate si/sau orice si toate date personale si/sau informatii financiare stocate în acesta, (iv) orice întrerupere sau stopare a transmisiilor dinspre sau catre siteul nostru, (v) orice erori, virusi, cai troieni, sau de genul carora pot fi transmise catre sau prin siteul nostru de catre o parte terta si/sau orice erori sau omisiuni în orice continut sau pentru orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email, sau oricum altfel facut disponibil prin siteul vesel.ro, sau fie ca se bazeaza pe garatie, contract,  sau orice alte modalitati legale, sau in cazul in care compania este sau nu constienta de posibilitatea unor asemenea daune. Aceasta limitare a raspunderii se va aplica in masura permisa de lege în jurusdictia aplicabila. Ati luat la cunostinta cu specificitate ca vesel.ro nu va fi pasibil pentru postarile utilizatorilor sau de comportamentul defaimator, ofensator sau ilegal al oricarei terte parti si ca riscul de daune din partea acestora il suportati doar dvs.

In cazul incalcarii garantiilor mentinate mai sus, veti despagubi integral Vesel.ro pentru oricare si toate actiunile, pretentiile, cererile, costurile directe, taxele, procedurile si cheltuielile, in final stabilite printr-un ordin/decizie a instantei in sarcina Vesel.ro, care rezulta din sau in legatura cu sau suportate datorita incalcarii sau presupusei incalcari a acestor drepturi prin utilizarea de catre Vesel.ro a oricaror informatii sau materiale postate potrivit acestor Termeni si conditii de utilizare.

Sunteti de acord sa aparati, sa exceptati de la penalitati si sa tineti MEDIAT INVESTMENT SRL operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii nevinovati de si împotriva oricaror si tuturor  daunelor obligatiilor, pierderilor, pasibilitatilor, costurilor sau datoriilor cererilor (incluzand dar nelimitandu-se la onorariile avocatilor) izvorand din: (i) folosinta si accesul dvs la siteul Vesel.ro, (ii) violarea din partea dvs a oricaror Termeni din acesti termini de serviciu (iii) violarea de catre dvs a oricaror drepturi a unei parti terte incluzand fara limitare orice drept de proprietate intelectuala, proprietate, sau provat; sau (iv) orice sustinere ca una dintre postarile utilizatorilor a cauzat daune unei terte parti. Aceasta obligatie de aparare si exceptii de la penalitati vor completa acesti Termeni de Serviciu si folosinta dvs a siteului Vesel.ro

7. LEGI SI JURISDICTIE

Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui Acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.

8. TERMENI DE INTRERUPERE SAU SUSPENDARE

Acest Acord devine efectiv din momentul acceptarii sale pana in momentul in care este incetat fie de catre tine, fie de catre MEDIAT INVESTMENT SRL. Incetarea Serviciului si a acestui Acord intervine la 30 de zile din momentul notificarii de incetare transmisa prin posta electronica la editor@vesel.ro. MEDIAT INVESTMENT SRL poate suspenda sau intrerupe utilizarea acestui Serviciu fara a anunta in prealabil in cazul in care MEDIAT INVESTMENT SRL considera ca ai incalcat sau nu ai actionat consistent in spiritul termenilor si conditiilor acestui Acord. Esti de acord ca MEDIAT INVESTMENT SRL nu-si asuma nici un fel de responsabilitate fata de tine sau orice alta terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului tau la acest Serviciu.

9. CONDITII DE UTILIZARE CONTINUT

Informatia inclusa in acest site este protejata prin dispozitiile legii privind drepturile de autor. Continutul acestui site va este oferit dumneavoastra doar cu scop informational si pentru uz personal, si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vândut, licentiat cu alte scopuri si fara a avea în prealabil un consimtamânt scris al titularilor drepturilor de proprietate. Vesel.ro isi rezerva toate drepturile pentru acest site si pentru continutul acestuia. Sunteti de acord a nu va angaja în utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terte parti, în interes comercial.

Daca downloadati sau printati o copie a continutului pentru uz personal, trebuie sa detineti toate drepturile de autor sau avizul proprietarilor continutului. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care întaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Site-ul Vesel.ro permite sau va permite în viitor postarea de clipuri video sau alte materiale de catre dvs sau de catre alti utilizatori; va mai permite gazduirea, sharing-ul si/sau publicarea acestor materiale postate. Este de înteles faptul ca, indiferent daca materialele postate sunt sau nu publicate, Vesel.ro nu garanteaza confidentialitatea materialelor.

Veti fi singurul raspunzator de materialele pe care le postati si de consecinta postarii sau publicarii lor. Atunci când postati materiale, afirmati, sustineti si garantati ca: (i) detineti sau ati obtinut licenta, drepturile, consimtamântul sau permisiunea de a include, utiliza si distribui materialul pe site si pe orice canale media; în acelasi timp autorizati Vesel.ro în utilizarea tuturor si oricaror patente, marci înregistrate, drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate, toate acestea incorporate in sau aflate in legatura cu materialele postate,  în scopul includerii, utilizarii sub orice forma, prelucrarii si distribuirii materialelor pe site si pe orice canale media, conform celor prevazute in acesti Termeni si conditii de utilizare. (ii) detineti consimtamântul scris si/sau permisiunea din partea fiecarei persoane identificabila în materialele postate pe site de a aparea pe site si pe orice canale media, în conditiile si limitele prevazute in acesti Termeni si conditii de utilizare . Mai exact, detineti toate drepturile de autor pentru materialul postat.  Postând materialul pe site, acordati catre Vesel.ro o licenta (in sensul cesionarii drepturilor patrimoniale de autor, potrivit legislatiei aplicabile) neexclusiva, cu titlu gratuit, irevocabila, nelimitata in timp si teritorial   prin care transmiteti catre Vesel.ro toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv  utilizarea, reproducerea, transformarea, distribuirea, inchirierea, imprumutul, comunicarea publica, radiodifuzarea, retransmiterea prin cablu, promovarea sau redistribuirea unor parti din material în orice format media si prin orice canale media, precum si realizarea de opere derivate. De asemenea, postand materialul pe acest site, acordati Vesel.ro dreptul de a transfera in orice mod catre un radiodifuzor licenta acordata Vesel.ro prin acesti Termeni si Conditii de utilizare.

In legatura cu materialele postate, sunteti de asemenea de acord:

(1) sa nu postati materiale care sunt protejate de drepturile de autor, sau alte drepturi de proprietate ale unei terte persoane, incluzand drepturile la intimitate si publicitate, decât daca sunteti proprietarul acestor materiale sau aveti consimtamantul proprietarului sau autorului de drept de a posta materialul si de a acorda  licenta catre Vesel.ro in conditiile prevazute mai sus; (2) sa nu publicati elemente care ar putea dauna site-ului Vesel.ro sau unei terte persoane; (3) sa nu postati materiale obscene, defaimatoare, amenintatoare, pornografice, de hartuire, care sa instige la ura, materiale ofensive la adresa rasei sau etniei, materiale care sa violeze vreo lege sau sa fie nepotrivita în vreun fel;(4) sa nu postati materiale publicitare sau solicitari de colaborari comerciale; (5) impersonalizare.

Vesel.ro nu permite activitatile în vederea încalcarii dreptului de autor sau încalcarea drepturilor proprietatii intelectuale în cadrul acestui site, iar Vesel.ro va înlatura materialele postate daca va fi anuntat ca aceste materiale încalca drepturile intelectuale ale altor persoane. De asemenea, Vesel.ro va interzice accesul utilizatorilor care incalca drepturile de proprietate în mod repetat. O încalcare repetata este în cazul utilizatorilor care au fost atentionati de doua ori, si li s-au înlaturat materialele de pe site de doua ori pe acest motiv.

Vesel.ro îsi rezerva drepturile de a decide daca materialele postate sunt sau nu adecvate si daca încalca sau nu vreun drept de autor sau violeaza dreptul de proprietate intelectuala, cum ar fi (dar fara a fi limitativ prezentate) : pornografie, materiale obscene sau defaimatore sau excesiv de lungi. Vesel.ro poate interzice accesul utilizatorilor si poate înlatura materialele care încalca Termenii si conditiile  animtite, la un moment dat, fara o prealabila înstiintare.

În particular, daca sunteti proprietarul unui drept de autor si considerati ca vreun utilizator v-a încalcat dreptul de proprietate, puteti trimite  o notificare administratorului, alaturi de urmatoarele elemente:

(1) O semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate spre detinerea dreptului de autor care este încalcat;

(2) Identificarea elementului cu drept de autor ce se pretinde a fi încalcat sau o lista cu elementele ce se considera a fi încalcate

(3) Identificarea materialului care se considera a fi încalcat sau a fi subiectul activitatii de încalcare si care se doreste a fi înlaturat sau blocat accesul utilizatorului pe site

(4) Informatie rezonabil suficienta din punct de vedere cantitativ, pentru a permite o contactare  ulterioara din partea siteului – adresa, numar de telefon sau email

(5) Dovada  conform careia sunteti îndreptatit sa actionati în calitate de proprietar al materialului.

Sunteti constient ca în timpul utilizarii site-ului va expuneti la materiale postate dintr-o varietate de surse si ca Vesel.ro nu este raspunzator de acuratetea, utilitatea, siguranta materialelor sau gradului în care acestea respecta drepturile de proprietate.

De asemenea constientizati faptul ca va expuneti la materiale care pot fi  ofensive, indecente, respingatoare si sunteti de acord sa renuntati, la orice drepturi legale sau despagubiri pe care le  le-ati putea pretinde de la Vesel.ro, si sunteti de acord sa îi învestiti si sa mentineti Vesel.ro, pe proprietarii/operatorii, afiliatii si/sau licentatorii acestuia cu imunitate completa în masura permisa de lege privind toate aspectele legate de utilizarea siteului.

Vesel.ro va permite accesul la materiale doar pentru a fi folosite în scop personal si non-comercial.

10. NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin acceptarea prezentelor conditii afirmati fie ca aveti peste 18 ani, sau sunteti  minor capacitate de exercitiu restransa si aveti consimtamantul parintelui sau tutorelui legal si sunteti în masura si competent sa intelegeti termenii, conditiile, obligatiile afirmatiile reprezentarile si garantiile stabilite mai sus si sa-i respectati. În orice caz, sustineti ca aveti peste 14 ani, deoarece siteul Vesel.ro nu se adreseaza copiilor sub 14 ani. Daca sunteti sub varsta de 14 ani va rugam sa nu folositi siteul Vesel.ro – exista multe alte site-uri interesante pentru dvs.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, MEDIAT INVESTMENT SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre MEDIAT INVESTMENT SRL a serviciilor pe internet si a serviciilor de sanatate.

La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre MEDIAT INVESTMENT SRL. In momentul crearii contului aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de MEDIAT INVESTMENT SRL.

Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti adresa o cerere prin e-mail la adresa editor@vesel.ro avand ca subiect “Cerere privind Protectia Datelor Personale.

Prin completarea formularului privind inregistrarea ca membru Vesel.ro si accesarea tastei -,,Inregistrare", participantul declara ca isi da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele sale cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii MEDIAT INVESTMENT SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Scopurile colectarii datelor dvs de catre MEDIAT INVESTMENT SRL, fara alte obligatii din partea acestei societati, sunt urmatoarele:

·       Uploadarea videoclipurilor, adaugarea tag-urilor de catre Dvs. pe site-ul www.vesel.ro si transmiterea fisierelor Dvs. oriunde in lume.

·     Urmarirea anumitor fisiere copiate de catre ceilalti membri

·       Asigurarea securitatii site-ului www.vesel.ro

Cele mai votate

ClasaTa
Interactioneaza cu colegii si regasesteti prietenii
www.clasata.ro

Dieta zilei
Ghidul complet pentru o nutritie corecta
www.dietazilei.ro

BX.ro
Perfect banner exchange
bx.mediat.ro

Avocatul
Legislatie, sfaturi, noutati legislative
www.avocatul.ro

Infobit
Portal complet de stiri
www.infobit.ro

Noi3
Informatii complete despre copii, parintii si sarcina
www.noi3.ro

Termeni si conditii | Publicitate