Vapoarele

De ce nu se scufunda vapoarele cand ploua?

De la: Gabriel Funaru

Vizionari: 1087

Pescari suedezi

Doi pescari suedezi stau cu undita în balta. Dupa un timp, încep sa converseze. -Casatorit? Dupa vreo jumatate de ora, celalalt raspunde: -Da. Mai trece vreo ora. -Frumoasa? Se face amiaza. -Nu! Asfinteste. -Bogata? Trece vremea... -Nu! ..... -Atunci de ce-ai luat-o? Încep sa-si strânga lucrurile. -Pentru momeala! .... -Adica cum "momeala"?! Se agata de bara troleibuzului. -Are limbrici!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1552

De la sursa

Un pescar cu sticluta de vodca langa el. La un moment dat prinde pestisoru' de argint. Da el sa-l arunce da' asta îi vorbeste: -Stai ca-ti îndeplinesc o dorinta. -Du-te bai în piz*a ma-tii! -Stai bai fraiere! -Bine bai... de acu' sa ma pis vodca. -Ok. Arunca asta pestisoru. Dupa un timp se termina sticla lui de vodca. Sta asta ce sta pe gânduri si pâna la urma ia sticla si se pisa în ea. Miroase...vodca. Bea... vodca. Vecinu' se uita la el ca la felu' paispe. -Ce faci bai acolo? -Beau vodca. -Du-te bai -Ia si gusta! Vecinu, iute la mânie îi da una peste mâna si sticla zboara si se sparge de o stânca. Asta ia un ciob si i-l da vecinului sa-l miroasa. Asta miroase. -Vodca bai, chiar ai avut dreptate. -Vezi bai fraiere... acu' daca ai spart sticla, treci si ia de la sursa...

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1267

Dresaj

-Ce faci aici, pescuiesti? -Nu, îi dresez pe pesti sa îmi manânce din cârlig...

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1221

Nu stiu sa inot

Un pescar, chinuindu-se sa aduca la mal un peste mare pe care tocmai îl prinsese, cazu în apa si începu sa strige: -Ajutor! Nu stiu sa înot! -Si ce-i cu asta? îi replica un om care tocmai trecea pe acolo. Nici eu nu stiu sa pescuiesc, dar nu strig în gura mare.

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1178

Pesti fraieri

Un om de la Asociatia de Protectie a Animalelor, vede un baietas care pescuia având în cârlig o broscuta. -Cum poti sa chinuiesti biata broscuta? -Nu este adevarata, este din plastic. -Eu am crezut ca este adevarata. -La fel au crezut si fraierii astia de pesti din cos.

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1538

Piticul baltilor

Un pescar îsi strângea sculele de pescuit suparat ca nu prinsese nimic. Când sa plece îl opreste un pitic: -Stii cine-s eu? -Nu. -Eu sunt piticul baltilor -Si ce-i cu asta? -Pai eu îti îndeplinesc trei dorinte daca îmi îndeplinesti si tu una! -Ok. S-a facut. Si pescarul cere sa devina foarte bogat sa aiba o casa foarte luxoasa si o sotie care sa arate superb. Piticul baltilor îi promite ca îi va îndeplini dorinta dar îi cere sa-l lase sa-l reguleze. Pescarul refuza la început dar se gândeste ce ar pierde si accepta. Dupa ce-si fac treburile, la plecare piticul întreaba: -Tu câti ani ai? -35 de ce? -Pai la virsta asta mai crezi în piticul baltilor?

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1049

Femeile

Un pescar se plimba pe malul apei. Vede pestisorul de aur: Pestisorul îi spune: -Daca îmi dai drumul îti îndeplinesc o dorinta. Deci care tie dorinta? -Stii pestisorule mie mie frica de apa... Contruieste un pod pâna în Hawai! -Îmi ceri ceva chiar si pentru mine imposibil! Mult beton, ciment,etc, etc. Zi alta dorinta! -Fa-ma sa înteleg femeile! Pestisorul... Dupa o jumatate de ora de gândire... -Pe câte benzi Pe doua sau pe patru????

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1239

Pescuit cu bata

Erau doi tipi la pescuit. Unul pe mal cu undite, altul in apa cu o bata. Ala de pe mal avea scule dar nu prindea mai nimic (numai plevusca). Ala din apa la fiecare minut dadea cu bata-n balta si scotea numai de-aia mari de la kil in sus. nervos, ala de pe mal intreaba: - Ce faci frate de prinzi atata? La ce dai? - La rama mea (naturala). - Invata-ma si pe mine. - E simplu. Dezbraca-te si intra in apa. Ia bata asta si acuma agita-ti un pic rama. - E bine asa? - E perfect, Vezi ca o sa traga in curand... Haide ca trage, da-i la cap! - Eeeee, nu...Mai il las putinnn..

De la: Adrian M

Vizionari: 1192

Germana

Un turist sta sa se innece in mare. Pescarii stau si se uita. - Hilfe! Hilfe!-striga turistul. Pescarul unul catre celalalt: - Cat ai stat sa inveti germana, mai bine invatai sa inoti.

De la: Liviu Cirlan

Vizionari: 1210

Conversatie

Seara, pe malul lacului, doi pescari: - Cum musca in seara asta? - Mai ales de gat si de glezne ...

De la: daniel oraca

Vizionari: 1226

Bucurie

Un pescar incearca sa convinga pe logodnica lui ca pestii sunt bucurosi cand sunt prinsi: - Daca n-ar fi, de ce dau din coada cand sunt scosi din apa?

De la: Liviu Cirlan

Vizionari: 1300

Razbunare

Un tanar pescuieste, iar in capatul carligului se afla o felie de mar. Un pescar se tot uita la el pana la un moment dat, cand ii spune: -Fiuie, nu se pescuieste cu mar, ci cu o rama sau cu un vierme! -Stiu, spune tanarul, viermele se afla in mar!

De la: andrei burada

Vizionari: 1244

Razbunare

- Ce faci, Nae? Pescuiesti? - As, da' de unde. Inec ramele care mi-au invadat gradina.

De la: radu radu

Vizionari: 1234

Costum de baie

Gigel pescuia intr-un loc interzis. Apare paznicul: - Ce faci aici?? - Invat o musca sa inoate. - Atunci trebuie sa platesti amenda ca nu are costum de baie!!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1190

Cele mai vizualizate din Pescari

Pescari suedezi

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1552

Comentarii:0

Rating: 0.0

Pesti fraieri

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1538

Comentarii:0

Rating: 0.0

Moluste

De la: Adrian M

Vizionari: 1404

Comentarii:0

Rating: 0.0

Cele mai noi din Pescari

Vapoarele

De la: Gabriel Funaru

Vizionari: 1087

Comentarii:0

Rating: 0.0

Pescari suedezi

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1552

Comentarii:0

Rating: 0.0

De la sursa

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1267

Comentarii:0

Rating: 0.0

Termeni si conditii | Publicitate