Solutie evreiasca

Intr-o zi, presedintele nostru cheama consilierii, sa vada cum ar putea sa faca leul mai "greu". Un consilier propune ca, in fiecare moneda, sa se dea o gaura si sa fie umpluta cu aur. Presedintele nu-i de acord. De unde sa ia atata aur? Iese consilierul, intra altul. Dupa ce aude problema, acesta propune sa se dea doua gauri si sa fie umplute cu aur. Presedintele se supara si il da si pe acesta afara. Intamplator, trece si Itic pe acolo. Itic: - Da' ce-ai patit, de esti asa de suparat? Spune-mi si mie, poate te pot ajuta cu ceva! Presedintele: - Lasa-ma, dom'le, ca n-am nimic! Itic: - Ioi, ioi, da' nu fi suparat, ca supararea nu aduce nici un gheseft! Spune-mi mie, poate am vre-o idee! In fine, i se povesteste toata afacerea. Presedintele: - Da', nu cumva, sa aud de vreo gaura, ca te ia mama dracului! Itic: - Ba, uite, ca trebuie sa-i dai nu o gaura sau doua, ci patru si sa-i vinzi ca nasturi, cu zece lei bucata!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1385

Verzisori

- De ce sunt dolarii verzi? - Pentru ca ii culeg evreii inainte sa se coaca ...

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1333

Evreii si Titanicul

Schlomi Lindenberg se duce in concediu, cu masina... Il opreste un militian , vede ca e evreu si il amendeaza, explicand: - Stiu eu cum sunteti voi, evreii... Din cauza voastra a pornit Al Doilea Razboi Mondial... Continua drumul, nici nu ajunge la un kilometru de oborul de la Ierichon, ca-l si opreste un alt militian. Il amendeaza si zice: - Stiu eu cum sunteti voi, evreii... Din cauza voastra e razboi in Ghaza... Pleaca mai departe. Al treilea militian il opreste si il amendeaza: - Stiu eu cum sunteti voi, evreii... Din cauza voastra s-a scufundat Titanicul. Schlomi riposteaza: - Dar nu noi l-am scufundat... - Asta s-o crezi tu! Pai, ce crezi, Iceberg nu-i tot evreu de-al vostru?

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1551

Extraterestii si aurul

La NASA, soseste un OZN, acoperit complet cu aur. Din el coboara un extraterestru mic, verde, dar cu antenele din aur. Este luat la intrebari, cercetat: - De unde vii tu? - De pe Marte. - Si toti aveti acolo farfurii zburatoare din aur? - Da. - Si toti aveti acolo antene din aur? La care, extraterestrul: - Numai noi, evreii.

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1410

Mostenire la evrei

Iţic, pe patul de moarte. - Fiule, am strâns bogăţii toată viaţa. Am 5 maşini, un bloc întreg, hectare întregi de teren. Toate astea … - Mi le laşi mie, tată? - Voiam să spun că toate astea ţi las la un preţ foarte bun.

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1223

Concediu

Strul, soldat in armata israeliana. Intr-o zi, se prezinta la comandant si-i preda un tanc inamic, in perfecta stare de functionare... Ce mai captura! Primeste o saptamana de concediu, ca recompensa. Doua zile dupa concediu, se prezinta iar la comandant, cu un nou tanc, in stare si mai buna... Comandantul, mirat, ii zice: -Mai Strul, iti dau concediul, dar trebuie sa-mi spui cum ai facut! -Pai, simplu. M-am dus la linia de demarcatie si am strigat: -Ahmed, vrei concediu? -Da. -Atunci hai sa facem schimb de tancuri...

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1287

Pace in Orientul Mijlociu

Un evreu era in avion, intre doi arabi. Isi da, asta, jos pantofii, se intinde confortabil si astia ii zic: -Du-te si adu-ne doua sucuri... Evreul era singur, aia doi. S-a dus. Cat a fost asta plecat, astia i-au scuipat in pantofi. S-a intors cu sucurile, s-a intins la loc. Mai departe, liniste. Cand a ajuns la destinatie, isi baga picioarele in pantofi si descopera ce-au facut astia, si le zice: -O sa fie pace in Orientul Mijlociu, cand arabii n-or sa mai scuipe in pantofii evreilor si evreii n-or sa se mai pise in sucurile arabilor.

De la: cada zonia

Vizionari: 1259

fiica ta ce mai face?

Doua evreice in telaviv.
Prima:
- Mai Rebeca da fiica ta ce mai face?
- Ei, o duce bine, blanuri, diamante, un Bentley, mananca la Hilton, jacuzzi... da fiica ta ce face, mai Rashela?
- Ei,. si fiica-mea tot prostituata e...

De la: irina tabacaru

Vizionari: 1517

In audienta

Un evreu se chinuia de multa vreme sa intre in audienta la Dumnezeu. Dupa multe insistente
(caracteristice evreilor), este primit in audienta.
- Doamne, spunea acesta, eu am afacerea mea, un restaurant cu care ma descurc destul de bine.
- Asta e bine, spune D-zeu.
- Da, dar stii Doamne, restaurantul asta nu l-am deschis eu, ci tatal meu.
- Si?
- Pai de fapt nici el nu l-a deschis, ca il avea de la bunicul meu.
- Si?
- Pai nici bunicul meu nu l-a deschis, ci strabunicul meu.
- Am inteles, e afacere de familie, dar care e problema?
- Pai nici strabunicul meu nu l-a deschis el, ci tatal lui...
- Am inteles omule, dar unde vrei sa ajungi pina la urma? La Iisus?
- Chiar acolo Doamne, ca Cina cea de taina n-a mai platit-o nimeni!

De la: Maria Carla Miron

Vizionari: 605

Jocul de carti

Intr-un tren se aflau trei preoti : unul crestin, unul mahomedan si un rabin. In tara in care erau era interzis sa joace carti ... dar ei tocmai asta faceau. La un moment dat sunt surprinsi de nasu ... care zice :
-Sfintiile voastre, a-ti dat de dracu' ... dar puteti sa scapati daca va jurati fiecare pe Dumnezeul in care credeti ca nu jucati carti ...
Crestinul se pune in genunchi si jura ... mahomedanul la fel ... rabinul nu face nici o miscare ...
Nasul il intreaba de ce nu jura ... la care rabinul raspunde :
- Mai, daca astia doi n-au jucat tu crezi ca puteam sa joc singur?

De la: Maria Carla Miron

Vizionari: 600

Castig murdar

Un tip se duce la preot:
- Parinte, am pacate mari.
- Spune, fiule, Dumnezeu e mare si iarta.
- Parinte, in timpul razboiului am ascuns un evreu in beci.
- Fiule, asta nu e pacat i-ai salvat viata. Mergi cu Domnul linistit acasa.
- Da, parinte. Dar i-am cerut 20 de dolari pe zi.
- Fiule, asta nu este prea bine. Ai profitat de necazul lui. Dar totusi i-ai salvat viata. Mergi acasa tine post doua saptamani si fa rugaciuni.
Omul pleaca, nu prea convins, si dupa 5 minute bate la usa preotului din nou:
- Parinte, crezi ca ar fi bine sa-i spun ca s-a terminat razboiul?

De la: Maria Carla Miron

Vizionari: 623

La securitate

Itic suna la Securitate:
- Alo, vedeti ca Strul are niste lemne !
- Si ce e cu asta?
- A gaurit si a introdus in fiecare lemn bijuterii, diamante, dolari
si, probabil, ceva munitie adusa din America, de la fratele lui.
Apoi il suna pe Strul:
- Ma dobitocule, pregateste-te ca am trimis sa-ti sparga lemnele !
- Pe cine ?
- Pe aia care mi i-ai trimis tu anul trecut de mi-au sapat gradina.

De la: Maria Carla Miron

Vizionari: 822

Banca Mondiala

Itic si Strul se cunosc de multa vreme. Itic se muta in America, unde isi deschide un chiosc de langosi in New York. Dupa vreo 5-6 ani, Strul vine la el in vizita . Strul: CE faci Itic, cum te descurci? Itic: Tare bine... Uite, vand si eu langosi pe langa Banca Mondiala. Strul: Si cum iti merge? Itic: Foarte bine, castig multi bani si-mi cumpar de toate... Strul: Auzi mai Itic ..daca tot castigi mult bani..nu poti ..nu poti sa ma imprumuti si pe mine cu cativa..Vreau si eu sa-mi deschid o afacere..sa castig si eu ceva .. Itic: As vrea, dar nu pot! Strul: Pai cum asa??? Haide ma ca-ti dau si dobanda la ei.. Itic: Nu, nu, nu! Strul: Pai de ce?? De ce ma refuzi? Suntem prieteni..ti-i dau inapoi cu dobanda ..si.. Itic : Uite ce e Strul, eu am facut o intelegere cu Banca Mondiala. Banca nu vinde langosi, iar eu nu dau bani in imprumut !

De la: Maria Carla Miron

Vizionari: 1087

Discutie

Intr-o zi stateau de vorba despre cum i-a ajutat Dumnezeul lor un evreu, un budist si un mahomedan. Zice mahomedanul: - Eu mergem prin desert, mi-era foarte sete,asa ca m-am rugat la Mahomed sa ma ajute. Apoi, pe o raza de 20 de metri a aparut o oaza si am putut sa stau la umbra,sa ma racoresc si sa beau apa. Zice budistul: - Eu ma plimbam prin padure si a inceput furtuna. Si era frig,ploua,se intuneca deja,asa ca m-am rugat la Budda si Budda m-a ascultat: pe o raza de 20 de metri n-a mai plouat si am putut sa stau acolo pana s-a terminat furtuna. Vine si randul evreului: - Eu ma intorceam intr-o sambata de la sinagoga, de la sabbat, stiti voi. Si in drum spre casa gasesc un portofel pe strada. Il ridic...plin cu bani! Asa ca ma rog la Dumnezeu: Doamne,nu ma duce in ispita, ca azi e sambata, e ziua sfanta a Sabbatului, e mare pacat!. Si Dumnezeu m-a ascultat,asa ca pe o raza de 20 de metri s-a facut duminica!

De la: Maria Carla Miron

Vizionari: 729

Rasela

Rasela merge la rabin: - Rabi, ce sa fac, nu-mi ajunge barbatu-meu... - Rasela draga, ia-ti un amant, dar fii discreta, caci pacea familiei e mai importanta ca orice. Trece o luna... - Rabi, ce ma fac? Mi-am luat amant si nu-mi ajunge. - Rasela, mai ia-ti unul, dar cu discretie. Mai trece o luna... - Rabi, sint disperata, cu doi amanti si barbatul meu si nu sunt satisfacuta. - Copila mea, mai cauta-ti un barbat, poate n-ai gasit tocmai amantul potrivit. Dupa scurt timp... - Rabi, mi-am gasit un barbat o mindrete, adevarat armasar, dar nici acesta nu-mi ajunge. - Rasela, draga mea, cred ca nu mai e nimic de facut, tu esti o femeie bolnava. - Rabi, da-mi te rog in scris, ca lumea zice ca-s curva.

De la: Maria Carla Miron

Vizionari: 736

Cele mai vizualizate din Evrei

Evreii si Titanicul

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1551

Comentarii:0

Rating: 0.0

fiica ta ce mai face?...

De la: irina tabacaru

Vizionari: 1517

Comentarii:0

Rating: 0.0

Extraterestii si aurul...

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1410

Comentarii:0

Rating: 0.0

Cele mai noi din Evrei

Solutie evreiasca

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1385

Comentarii:0

Rating: 0.0

Verzisori

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1333

Comentarii:0

Rating: 0.0

Evreii si Titanicul

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1551

Comentarii:0

Rating: 0.0

Termeni si conditii | Publicitate