Cine spala vasele?

Adam si Eva sunt izgoniti din Rai. La plecare, ei intreaba: - Doamne, cine va face mancare si va spala vasele? Dumnezeu le spune : - Va voi pune la o incercare. Va veti sui intr-un copac si voi da drumul la o pisica salbatica sa va chinuie. Cine va vorbi primul, acela va spala vasele toata viata. Zis si facut. Vine pisica si se urca pana la Eva, o zgaraie pe picioare, o musca ... Eva, nici un cuvant. Trece pisica la Adam. Il zgaraie pe picioare, il musca, se ridica mai sus si observa intre picioare doi motocei. Pisica incepe sa se joace cu ei si la un moment dat, observa ca soricelul ce era ca mort, incepe sa se miste si sa creasca. Si-a luat atunci pozitia de asalt, dar cand sa sara, Eva a urlat: - Zat! Fir-ai a dracului ! De atunci, a ramas lege: femeia spala vasele si face mancare.

De la: Coxal Nist

Vizionari: 2068

Chip si asemanare

Moare toata lumea de pe pamant si se duce in Rai. Dumnezeu vine si spune: - Vreau ca barbatii sa formeze doua cozi. Una cu barbatii care in timpul vietii si-au dominat nevestele si una cu barbatii care au fost dominati de ele. Iar nevestele sa plece cu Sf. Petru. Zis si facut. Cand D-zeu se uita din nou, femeile plecasera si barbatii formasera doua linii. Coada celor dominati de neveste avea peste 100 km, iar coada celor care isi dominasera nevestele era compusa dintr-un singur om. D-zeu se enerva: - Ar trebui sa va fie rusine! V-am creat dupa chipul si asemanarea mea si v-ati lasat tinuti sub papuc! Priviti-l pe singurul meu fiu care a stiut sa stea drept si m-a facut sa fiu mandru de el! Spune-le, fiul meu, cum ai reusit sa fii singurul barbat din aceasta coada? - Nu stiu, nevasta-mea m-a pus sa stau aici .....

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1399

Dumnezeu ca programator...

1. Controlează Dumnezeu tot ce mi se īntīmplă īn afurisita asta de viaţă? Ar putea... dacă ar folosi un debugger, dar e aşa plicticos să verifici tot ce se petrece cu toate variabilele alea... 2. De ce dă voie Dumnezeu răului să se petreacă? Fiindca a crezut că l-a eliminat de la versiunea īntīi. 3. Ştie oare Dumnezeu totul? Īi place să creadă asta, dar e adesea surprins de ce poate descoperi echipa de testare.

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1445

La biserica

Un tip tot adormea la biserica. Nevasta-sa il intreaba pe preot ce poate face. Preotul ii da un ac si ii zice sa il intepe cand mai adoarme. Vine si slujba. Popa intreaba in biserica: - Cine este salvatorul nostru? adoarme tipu...nevasta-sa il inteapa, si asta striga indurerat: - ISUSE! Popa il felicita. Peste 10 minute iar adoarme. Popa intreaba iarasi: - Cui slujim noi in biserica asta? tipu, intepat, sare iar: - Doamne DUMNEZEULE! Popa iar: - Bravo! Mai trece un timp... Popa iar intreaba: - Si ce i-a zis Eva lui Adam, inainte de ai darui al 99-lea copil??? Lumea tace... asta cu ochii intredeschisi, intepat din nou, urla: - Daca mai bagi chestia aia odata in mine ti-o rup si ti-o bag in fund! Dupa care se aude corul bisericii: AMIN !

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1191

Ziua 'ceea

Obama, Putin si Basescu se duc la Dumnezeu, sa le raspunda la intrebari. Obama:

- O sa prind, eu, ziua, cand o sa scape America de teroristi? Dumnezeu: - Draga Obama, da! O sa apuci!

Putin: - O sa prind, eu, ziua, cand o sa scape Rusia, de foame si de mafie?

Dumnezeu: - Ei bine, Putine, da! O sa apuci!

Basescu: - O sa prind, eu, ziua, cand o sa munceasca romanul, Doamne?

Se uita Dumnezeu prin cartea lui magica si se tot uita. Dumnezeu: - Ma, Traiane! Eu n-o apuc!!!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1216

A inghetat iadul

Sfantul Petru este la poarta raiului, cu un homosexual. Sfantului ii pica cheile. Se apleaca sa le ia, iar homosexualul ii pune mana pe fund. - Nu se poate! Te duci in Iad! spune Sf.Petru. - Nu se poate! Va rog, mai dati-mi o sansa! A doua oara se intampla la fel. Si a treia oara. In sfarsit, il duce in Iad. Peste o saptamana, Dumnezeu ii spune lui Sf. Petru: - Du-te in Iad si vezi ce se intampla, de e asa de frig! Sf. Petru ajunge in Iad, unde era gheata, cum nu a fost niciodata. Il intreaba pe Dracu': - De ce nu aprindeti focul? Ca ii este frig Stapanului. - Apleaca-te tu sa-l aprinzi!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1191

Sfat

Unu' se ruga īn fiecare zi să cāştige la loterie, dar nu cāştiga niciodată. Īntr-o seară, s-a rugat ore īn şir după care s-a culcat. Īn vis, i-a apărut Dumnezeu. Ala, bucuros, l-a īntrebat: - Doamne, ce să fac ca să cāştig la loterie? - Joacă!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1274

Cinstita sau surda

10 femei aşteptau la poarta raiului. - Cine şi-a īnşelat bărbatul să facă un pas īn faţă, zice Dumnezeu. 9 femei fac un pas īn faţă, doar una rămāne pe loc. - Şefu’, īntreabă un īnger, cu surda ce facem?

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1227

Popa si soferul

Un popă şi un şofer de microbuz aşteptau la Poarta Raiului. Iese Dumnezeu şi zice: - Popa să meargă īn Iad, iar şoferul de microbuz să se ducă īn Rai. - Doamne, nu te īnţeleg, zice popa. - E simplu, răspunde Dumnezeu. La slujbele tale toată lumea dormea, pe cānd atunci cānd şoferul era la volan, la fiecare curbă toţi ziceau īn gānd "Doamne, ajută-mă să scap cu viaţă!"

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1183

Apropiere de sef

Un preot mergea cu avionul. La 10 fix, vine stewardesa cu micul dejun. - Ce să vă dau, īntreabă stewardesa. - Un whisky mic, zice preotul. Stewardesa vrea să toarne, dar preotul se răzgāndeşte. - La ce īnălţime zburăm? - La 10 mii de metri. - Ştii ceva? Mai bine dă-mi un ceai, că suntem prea aproape de şefu’.

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1180

Primele alegeri libere

Adam se plictisea īn Rai, aşa că Dumnezeu i-a spus: - Adame, a venit vremea să-ţi alegi o soţie. A doua zi, vine Adam: - Doamne, mi-am ales-o pe Eva. Acestea au fost primele alegeri libere.

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1154

Planuri viitoare

- Cum īl faci pe Dumnezeu să rādă? - Īi spui planurile tale de viitor!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1260

Raspuns selectiv

Un preot mergea catre biserica, pe drum se intalneste cu o tanara de 18 ani. - Sarut mana parinte! - Buna, buna, buna, zise popa. Mai merge o bucata se intalneste cu o d-na de 30 de ani. - Sarut mana parinte! - Buna, buna, zice popa. Mai merge o bucata se intalneste cu o d-na de 40 de ani. - Sarut mana parinte! - Buna, zice popa. Mai merrge o bucata se intalneste cu o d-na trecuta de 60 de ani. - Sarut mana parinte! - Mergi cu Domnul, zise popa.

De la: Madalina  Moldovan

Vizionari: 1189

Adam

Dumnezeu l-a creat pe adam si femeia, adam se duce la Dumnezeu si zice:
Adam: Doamne!
D-zeu: Da, Adame.
Adam: De ce ai creat femeia asa de frumoasa?
D-zeu: Ca sa o iubesti, Adame.
Adam: Dar, Doamne de ce ai facut-o asa de proasta?
D-zeu: Ca sa te iubeasca, Adame.

De la: Maria Carla Miron

Vizionari: 975

La poarta Raiului

La poarta Raiului ajunge un inginer. Sf. Petru Il intreaba:
- Tu cine esti?
- Sunt inginer si vreau sa intru.
- Nu aici, locul tau e JOS.
Ajunge inginerul in Iad. Cum se plictisea, incepe sa mestereasca: scari rulante, aer conditionat, piscine, pune la punct o retea Internet.
Peste o vreme Cel de Sus discuta cu Talpa Iadului la telefon.
- Si ce mai e nou?
- E exceptional. Am un inginer care a facut minuni (si-i povesteste inventiile).
Dumnezeu, evident agasat ii raspunde:
- Dar ce cauta acolo un inginer, locul lui e aici la Mine. Sa stii ca te dau in judecata!
La care Talpa Iadului ii raspunde:
- Si unde crezi ca vei gasi un avocat?

De la: Maria Carla Miron

Vizionari: 705

Cele mai vizualizate din Dumnezeu

Cine spala vasele?

De la: Coxal Nist

Vizionari: 2068

Comentarii:0

Rating: 0.0

Dumnezeu ca programator......

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1445

Comentarii:0

Rating: 0.0

Chip si asemanare

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1399

Comentarii:0

Rating: 0.0

Cele mai noi din Dumnezeu

Cine spala vasele?

De la: Coxal Nist

Vizionari: 2068

Comentarii:0

Rating: 0.0

Chip si asemanare

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1399

Comentarii:0

Rating: 0.0

Dumnezeu ca programator......

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1445

Comentarii:0

Rating: 0.0

Termeni si conditii | Publicitate