Fratele lui Bobu

Ceausescu nu stia cum sa mai scape de cativa deputati. Il intreba pe Bobu. Bobu: - Le punem o intrebare iar cine nu raspunde corect, il concediem! Ceausescu: - Bine, ma Bobule! Dar ce intrebare? Bobu: - Uite: "E fiul lui tata da' nu-s io! Cine-i?"! Ceausescu: - Pai, mie poti sa-mi spui, mai Bobule! Bobu: - E frate-meu! Ceausescu: - E buna! Dar stai sa i-o spun si lu' sotia! Leano! Leana: - Da, ba! Ce vrei? Ceausescu: - Auzi o intrebare: "E fiul lu' tata, da' nu-s eu! Cine-i?"! Leana: - Pai, mie poti sa-mi spui, ca-s sotia ta! Ceausescu: - N-auzi, fa proasto, ca-i fratele lu' Bobu?

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1497

Mai rece

Intrebare: - Pe vremea lu' impuscatu', ce era, iarna, mai rece dacat apa rece? Raspuns: Apa calda.

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1375

Ceausescu si Kasparov

- De ce seamănă Ceauşescu cu Kasparov? - Toţi īncearcă să-l bată, dar nici unul n-a reuşit.

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1441

Solutie occidentala

Un reporter occidental il intreba pe Ceasca, prin 1989: - Am auzit ca in Romania e frig in case. Asa e? - Da, dar n-a murit nimeni din cauza asta. - Dar am auzit ca nu e nici mancare. - Da, dar n-a murit nimeni de foame. - Si am mai auzit ca trebuie sa te bati, ca sa prinzi un loc in autobuz, ca sa te-ntorci acasa de la servici. - Da, dar nici din asta n-a murit nimeni. - Atunci, domnule presedinte, de ce nu incercati cu cianura?

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1377

Pe Pamant si pe Luna

Pe vremea lui Ceauşescu, pleacă Prunariu īn spaţiu şi lasă un bilet: - Am plecat īn Cosmos. Vin vineri. Vine vineri şi găseşte pe masă un bilet, de la nevastă: - Sunt la coadă la carne. Nu ştiu cānd vin.

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1371

Vizita de lucru

Ceausescu in drum spre o vizita de lucru. Deodata, vede din elicopter, o cladire mai mare, in plin camp, si-i intreaba pe insotitori ce este acolo. Era o inchisoare...dar cum sa-i spuna asa ceva Tovarasului. Deci ii spun ca e o gradinita. La care Ceausescu: - Hai jos, vreau s-o vizitez. Intrati in panica, pilotii reusesc sa anunte organele sa ia masuri, asa ca pana elicopterul aterizeaza, detinutii sunt imbracati in soimii patriei, scosi afara in curte si pusi sa cante si sa se joace cu lopatica in nisip. Ceausescu se duce la unul: - Baietel, e bine aici la gradinita? - Mda... - Si aveti mancare buna, jucarii? - Mda... - Da tu cati anisori ai? - Pai... Sase. - Ciudat! Eu ti-as fi dat vreo doispe... - Ia mai du-te dracului, ca ajung sase pentru un viol!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1337

Aniversari

Episod intre profesorul de istorie si un elev, intr-o scoala primara a epocii de aur: - Spune-mi, Goguta, ce eveniment marcant a avut loc in anul 1918? - S-a nascut la Scornicesti tovarasul Nicolae Ceausescu, iubitul nostru presedinte! - Foarte bine. Dar in 1944? Dupa un scurt timp de gandire, Goguta raspunde: - S-au sarbatorit 26 de ani de la nasterea tovarasului Nicolae Ceausescu!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1451

Obicei vechi

In vizita la Scornicesti, la parinti, Ceausescu gaseste televizorul spart. Suparat, il ia la rost pe taica-su, de ce n-a chemat pe cineva sa-l repare. Tatal ii raspunde in doi peri: - Apai, vin mereu si pun geamu' ala, da cum il pun, cum il sparg! - Pai de ce, tata? - Vezi tu, cand erai mic si spuneai cate o prostie, iti dadeam cate una peste bot. Si am ramas cu obiceiul asta..

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1510

Fan Ceausescu

Pe vremuri, intr-o carciuma: - Gheorghe, tu ce crezi despre Ceausescu? - Nu pot sa-ti spun aici, in aglomeratie! Dupa ce ies cei doi: - Ei bine, aici nu se intampla nimic, asa ca pot sa-ti spun: mie-mi place tipul!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1274

Legea gravitatiei

Se īntoarce Prunariu din Cosmos. Ceauşescu caută motiv să nu-l plătească pentru perioada cāt n-a fost pe Pămānt. - De ce ai plutit tot timpul īn interiorul navei? īntreabă cu reproş Ceauşescu. - Ştiţi, tovarăşe preşedinte, din cauza legii gravitaţiei. Ca să nu se facă de rās, nu mai zice nimic. Cānd ajunge acasă, o īntreabă pe Leana: - Auzi, Leano, cānd am dat eu legea asta a gravitaţiei? - Păi, de unde să ştiu eu, mă Nicule! N-a rămas că eu mă ocup cu ştiinţa iar tu cu legile?

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1390

Pe cealalta parte

Pe vremea lui Ceausescu, iese un timbru cu Ceausescu. Se duce Ceausescu, deghizat, la un oficiu postal, sa vada cum se vinde timbrul. - Nu se vinde, spune functionarul. - De ce? - Nu se lipeste. Cere Ceausescu un timbru, scuipa pe lipici, il pune pe un plic si-i arata functionarului: - De ce spui ca nu se lipeste? Uite, se lipeste! - Da, spune functionarul, dar toti scuipa pe partea ailalta.

De la: RALUCA IANCAU

Vizionari: 1323

Limba chineza

Ceauşescu ştia foarte bine limba chineză. La o vizită oficială īn China, Tovarăşa s-a īmpiedicat la ieşirea din avion. Ceauşescu i s-a adresat cu următoarele cuvinte: - Toan To!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1703

Nu avem

Pe vremea lui Ceausescu, un tip intra intr-un magazin: - Nu va suparati, nu aveti peste aici? - Nu, aici nu avem carne, peste nu au alaturi..

De la: Lucian Alex

Vizionari: 1448

Cu Leana

Ceausescu cu nevasta, in elicopter. Leana si zice: - Uite, Nicule, se vede raurile!... - Nu tu, astea nu e raurile, astea e soselele!... Pilotul intervine: - Nu, astea-s cozile!...

De la: Maria Carla Miron

Vizionari: 1454

Reporterul

- Tovarăşe Ceauşescu, întreabă un reporter american, multă lume ar vrea să ştie de ce nu vă daţi la o parte.
- De ce să mă dau la o parte, răspunde Ceauşescu, când pot să mă dau la toţi.

De la: Maria Carla Miron

Vizionari: 1608

Cele mai vizualizate din Ceausescu

Limba chineza

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1703

Comentarii:0

Rating: 0.0

Reporterul

De la: Maria Carla Miron

Vizionari: 1608

Comentarii:0

Rating: 0.0

Obicei vechi

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1510

Comentarii:0

Rating: 0.0

Cele mai noi din Ceausescu

Fratele lui Bobu

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1497

Comentarii:0

Rating: 0.0

Mai rece

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1375

Comentarii:0

Rating: 0.0

Ceausescu si Kasparov...

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1441

Comentarii:0

Rating: 0.0

Termeni si conditii | Publicitate