Prima zi de scoala...

In prima zi de scoala invatatoarea verifica elevii daca si-au facut tema data in vacanta.
Invatatoarea: - Ionel, tu ti-ai facut tema?
Ionel: - Da, d-na invatatoare, compunerea mea are 15 pagini!
Invatatoarea: - Foarte bine Ionel! Dar tu Victoras?
Victoras: - Da, d-na invatatoare, compunerea mea are 25 de pagini!
Invatatoarea: - Ooooo, foarte bine Victoras! Dar tu Bula, tu ti-ai facut tema?
Bula: - Da, d-na invatatoare, compunerea mea are 50 de pagini?
Invatatoarea uimita: - 50 de pagini, Bula? Pai ia sa auzim cum incepe compunerea ta?...
Bula: - Un calaret pleca in Egipt!
Invatatoarea: - Asa...bun inceputul! Si cum se incheie compunerea?
Bula: - Cand calaretul ajunge in Egipt!...
Invatatoarea: Interesant! Ia sa auzim si continutul Bula!
Bula: Tagdam, tagadam, tagadam...

De la: Cristina Lungu

Vizionari: 5165

Viteza melcului

La un moment dat, sotia lui Bula se trezeste, in miez de noapte, si-i cere lui melci. Bula: - Dar unde vrei sa gasesc eu melci, la ora asta? Sotia: - Nu stiu, dar eu vreau melci! Pleaca Bula, incepe sa caute la toate magazinele si barurile din oras, dar nu gaseste nimic. Intr-un sfarsit, gaseste el, intr-un bar, melci. Vanzatoarea, o blonda superba si dotata, incepe sa-i faca avansuri. Bula, ca tot omul, nu-i rezista si o pune cu ea. Dupa aceea, pleaca, iar pe drum, incepe sa se gandeasca ce sa-i spuna lu' nevasta-sa. Ajungand in fata usii, el scapa cutia, in care se aflau melcii. Sotia, auzind zgomot afara, iesi, sa vada cine e. Sotia: - Bula, dar de ce ai stat atat? Bula: - Haideti, puisorii tatii, ca mai avem un pic!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1921

Leac anti -iradiere

Dupa catastrofa de la Cernobal: Bula: - Domnule doctor, am auzit ca nucile sunt bune in caz de iradiere! E adevarat? Doctorul: - Sigur ca da! Fara nuci, cu ce ti-ar mai face coliva?

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1855

Fara dureri de cap

Bulă avea o relaţie cu o blondă. Într-o zi, Bulă vine de la servici şi se duce direct la blondă. Deschide uşa de la camera ei şi îi oferă un pahar cu apă, împreună cu două aspirine. - Pentru ce? întrebă blonda mirată. - Pentru ca să-ţi treacă durerea de cap. - Dar nu mă doare capul. - Aha, deci nu te doare …

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1719

Bloc blestemat

Bula, la scoala. In prima zi, Bula arunca hartii in clasa. Profesoara: - Bula, tu arunci hartii? Bula: - Nu, doamna profesoara! Sa moara mama, daca arunc hartii io! Ajunge Bula acasa, ma-sa moarta. A doua zi, Bula iar arunca hartii prin clasa. Profesoara: - Bula, chiar nu arunci tu, hartii prin clasa? Bula: - Nu, doamna profesoara! Sa moara sor-mea, daca am aruncat eu hartii! Acasa, sor-sa moarta. A treia zi, Bula nu se mai satura, sa arunce hartii. Profesoara: - Bula, inceteaza cu hartiile!!! Bula: - N-am aruncat eu, doamna profesoara! Sa moara tata! Ajuns acasa, il vazu pe taica-sau facandu-si bagajele. Bula: - Ce faci, tata? Tatal: - Uite, imi fac bagajele! Si-ar fi bine, sa ti le faci si tu, ca ne mutam de-aci! Bula: - Da' de ce? Tatal: - Pai, e blestemat blocu' asta! Alaltaieri a murit ma-ta , ieri a murit sor-ta si azi a murit vecinu' de la 7!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1465

Cel mai rapid lucru

Intrebare la un colocviu : - Va rugam sa ne spuneti care ar fi, dupa parerea dvs., cel mai rapid lucru din lume. Primul: - Eu cred ca cel mai rapid lucru din lume e gandul. - Cum asa ? - Te gandesti la cineva si nici nu-ti dai seama cand o faci... - Asta asa este ... Aveti dreptate. O sa tinem cont de parerea dvs. Al doilea: - Eu as zice ca cel mai rapid e clipitul. - De ce anume? - Nici nu-ti dai seama cand clipesti, atat de rapid e... - Da... Interesant. Apreciem contributia dvs. Al treilea: - Dom'le, eu sunt de parere ca lumina este cel mai rapid lucru. - Puteti explica ? - Da. Cum apesi pe intrerupator, cum se umple toata camera de lumina. Adica e ceva foarte rapid, nici nu-ti dai seama... - Da... Foarte interesant. Va multumim. Bula: - Cum sa va spun eu... Dupa parerea mea, diareea e cel mai rapid lucru! - !!!?????? (consternare) - Pai, domnilor, aseara m-am scapat pe mine si n-am avut timp nici sa ma gandesc, nici sa clipesc si nici sa aprind lumina !!!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1461

Vechitura

Duminică dimineaţă, Bulă e trezit de sonerie. Iese la uşă, frecându-se la ochi, şi vede un ţigan. - N-aveţi vreo vechitură de care vă puteţi lipsi? întreabă ţiganul. Se gândeşte Bulă un pic, după care zice: - Stai puţin, s-o chem pe soacră-mea.

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1421

Cum sa faci bani

- Ce vrei să primeşti de ziua ta, îl întreabă învăţătoarea pe Bulişor. - O blană, răspunde Bulişor, fără să ezite. - Ce să faci cu ea? se miră învăţătoarea. - Păi, sora mea are doar o bucată de blăniţă şi are tot ce-şi doreşte.

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1494

Socoteala la magazin

Vine Trulă în vizită la Bulă, ca să bea ceva împreună. Bulă îl trimite pe Bulişor să cumpere nişte vin şi nişte pâine. Trece o oră, trec două, şi Bulişor încă nu apare. După trei ore, vine cărând o sacoşă cu 5 sticle de vin şi o pâine.
- Ce-ai stat aşa de mult? se supără Bulă.
- Am stat să mă gândesc cât vin şi câtă pâine să iau. Până la urmă, am luat vin de 490 de mii şi pâine de 10 mii.
- Mă, nenorocitule, ţipă Bulă, ce-o să facem cu atâta pâine?

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1365

Merita o sansa

- Mai, Bula! striga nevasta... Sa-l dai afara pe sofer. Azi era sa ma calce, de doua ori, cu masina! - Da' de ce? Bietul baiat, e atat de supus si ascultator... Hai sa-i mai dam o sansa!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1457

Scrisoare catre Mos Craciun

Bulişor îi scrie lui Moş Crăciun: - Anul asta, să-mi trimiţi un frăţior! De Crăciun, Bulişor nu primeşte nimic. Supărat, îi scrie din nou lui Moş Crăciun: - De ce nu mi-ai trimis frăţiorul? Anul următor, primeşte o scrisoare de la Moş Crăciun. - De ce nu mi-ai trimis-o pe mama ta?

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1445

Cadou aniversar

- Când e ziua ta de naştere? întreabă Trulă. - Da’ de ce mă întrebi? se miră Bulă. - Vreau să-ţi fac cadou o perdea, ca sa nu te mai vadă toată lumea când faci dragoste cu sotia. - În cazul ăsta, şi eu vreau să-ţi fac un cadou, zice Bulă. O să-ţi cumpăr un binoclu, ca să vezi a cui e soţia respectiva.

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1276

Extractie imposibila

- Scoate limba, zice doctorul. - Nu pot, zice Bulişor. E legată la celălalt capăt.

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1411

Cochetarie

Bula se duce la doctor si i se plange: - Doctore, sunt homosexual! - Vai de mine... Si eu nici macar nu m-am pieptanat!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1417

Cu vaca la taur

Bula absenteaza o zi de la scoala. A doua zi, cand vine: Profesoara: - Unde ai fost Bula? Bula: - Am fost cu vaca la taur, doamna profesoara! Profesoara: - Bine, Bula, dar nu putea sa faca taica-tu lucrul asta? Bula: - Ba da, dar taurul o face mai bine!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1424

Cele mai vizualizate din Bula

Pozitii sexuale

De la: Coxal Nist

Vizionari: 6525

Comentarii:-1

Rating: 0.0

Prima zi de scoala......

De la: Cristina Lungu

Vizionari: 5165

Comentarii:-1

Rating: 0.0

Psihologie

De la: Coxal Nist

Vizionari: 3512

Comentarii:-3

Rating: 0.0

Cele mai noi din Bula

Prima zi de scoala......

De la: Cristina Lungu

Vizionari: 5165

Comentarii:-1

Rating: 0.0

Viteza melcului

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1921

Comentarii:0

Rating: 0.0

Leac anti -iradiere

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1855

Comentarii:0

Rating: 0.0

Cele mai comentate din Bula

Bula si bunica

De la: Valentin Tudor

Vizionari: 2197

Comentarii:1

Rating: 0.0

exemple de animale

De la: irina tabacaru

Vizionari: 1277

Comentarii:1

Rating: 0.0

Termeni si conditii | Publicitate