Protejat

Naufragiaza un american, pe o insula, si da de niste indieni tampiti. Cand il vad, astia ii spun: - Daca ne faci sa radem in 30 de minute, scapi! Daca nu, iti facem o injectie cu HIV! Americanul se chinuie si nu reuseste sa ii faca sa rada. Ii fac indienii o injectie, mai traieste americanul un an si moare. Dupa un timp, naufragiaza un francez. Aceeasi poveste: ii fac injectia, mai traieste un an, moare. Dupa alt timp, naufragiaza badea Gheorghe. Asta aude ce zic aia si zice: Badea: - Cu HIV, ati zis? Indienii: - Da! Badea: - Chestia aia care cauzeaza SIDA, nu? Indienii: - Da! Badea: - Pai, ia faceti voi, o injectie in brat, ma! Indienii: - Ba, tu esti nebun? Daca iti facem, mori! Badea: - Lasa, ba! Faceti injectia, daca va spun! Ii fac aia inectia. Badea: - Auziti, ma? Ia mai faceti voi inca o injectie si in picior! Indienii: - Ba, tu esti chiar prost! Ti-am facut deja una, oricum mori! "Badea: - Bei, daca va spun eu, faceti injectia! Ii fac astia injectia. Badea, zambind: - Bei, fraierilor, io sunt protejat! Am prezervativ!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 2150

Fereastra e de vina

Badea Gheorghe pleaca pe front. In timp ce el e plecat, Ion vine la nevasta-sa, Maria, si se combina cu ea. Vine Gheorghe, in permisie, si se culca si el cu Maria. Ion vine la geam si sopteste: - Ion se culca cu Maria! Gheorghe aude si fuge, iute, afara. Intre timp, Ion intra si termina ce a inceput Gheorghe. Gheorghe fuge, disperat, pe afara, si, dupa ce oboseste, vine la fereastra si il vede pe Ion, in pat cu Maria si exclama stupefiat: - Ioa, maaaa, ca de aici, asa se vede!!!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1923

In America

Badea Gheorghe se-ntoarce din vizita in America. Prietenii, toti injurul lui, curiosi: - Cum e, bade, in America? Fain, nu? - No, e fain! E ca aici, la noi! - Nu, zi, Bade! Pai cum? Zgarie nori, autostrazi, masini faine, Dallas, New York, democratie, Pamela Anderson! Cum se poate, sa zici ca e ca la noi, prostule? - Asa e, cum iti zic! In America e ca la noi: ai bani, traiesti bine!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 2031

Ecoul

Intr-o dimineata, se scoala badea Gheorghe, deschide larg fereastra, isi admira turma si exclama, bucuros: - Vai, ce oi multe si frumoase am!!! Se aude ecoul: - Vai, ce oi multe si frumoase am ... vai, ce oi multe ... A doua zi, la fel. A treia zi, badea Gheorghe deschide fereastra si, nemaivazand nici o oaie, zice: - Vai, unde sunt oile mele??? Ecoul: - Nu stiu! Nu stiu!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1844

Mort de foame

Badea Gheorghe pleaca la cosit. Spre seara, este gasit lesinat, de niste vecini! Este stropit cu apa si, dupa un timp, omul isi revine. - Ce-i, bade Gheorghe? Esti bolnav? De ce-ai lesinat? - De foame. - De foame? Da' lelea Maria nu ti-o pus de mancare? - Ba mi-o pus pita si slana! Da' mi-am uitat brisca acasa!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1815

Bicicleta

De unde ai, Gheorghe, bicicleta, că parcă n-aveai? - Aseară i-am umflat uneia roţile de la bicicletă, ea şi-a dat chiloţii jos şi mi-a zis "Ia ce vrei" şi eu am luat bicicleta?

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1752

Abonament

Doi maramureseni calatoreau cu trenul. Vine conductorul. - Biletele la control, va rog! - Ma, Gheorghe, noi avem belet? - No. - N-avem belet, domn controlor. - Bani de amenda aveti? - Ma, Gheorghe, bani de amenda avem? - No. - N-avem bani, domn controlor. - Va bateti joc de mine? Bilet nu aveti, bani nu aveti. Atunci, ce dracu' aveti? - Ce-avem, ma, Gheorghe? - Avem abonament.

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1759

Fara probleme

Un pilot, un marinar si Badea Gheorghe stateau de vorba. Pilotul spune: - Eu, cand aterizez, imi sun nevasta si o avertizez ca am ajuns. Sa nu am probleme! Marinarul la fel: - Cand acosteaza nava, dau telefon acasa, sa nu am neplaceri! Badea Gheorghe tacea. Amandoi au sarit pe el cu intrebarile: - Cum, tu nu faci la fel, ca sa nu ai probleme? La care el zice: - Nu, eu sun la usa si ma duc la geam! N-a scapat nici unul pana acum!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1745

Prea multa politete

La o masa festiva este invitata toata famlia, inclusiv bunicul, badea Gheorghe, care abia se mai tine pe picioare. In timpul mesei, de mai multe ori, bunicul s-a clatinat in dreapta si in stanga, in timp ce persoanele de langa el il tot prindeau si il asezau in pozitie verticala. La sfarsitul mesei, bunicul s-a ridicat suparat si a spus: Badea Gheorghe: - Da-o-n ma-sa de treaba, ca nu se mai poate besi nimeni in casa asta!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 2406

Lipsa la numar

Badea Gheorghe: - Tot nu puteam dormi noaptea si mi-o zis dom' doftor sa inchid ochii si sa ma apuc sa-mi numar oile, pana adorm. Badea Vasile: - Si-o mers? Badea Gheorghe: - Stai sa vezi! M-am apucat sa le numar si mi-o perit tot somnul, cand am bagat da sama ca-mi lipsesc doua!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1630

Piatra

Badea Gheorghe, la proces. Judecatorul: - Mai bade, nu te inteleg! Doamna care te reclama ti-a dat o prajitura, iar tu, drept recunostinta, ii spargi geamurile cu o piatra!? Badea: - Nu era piatra! Era chiar prajitura!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1651

Kung fu

Bade Gheorghe statea la oi. La un moment dat, apare un luptator kung-fu, care ii zice lui badea Gheo: - Sunt luptator kung-fu si am sa-ti fur toate oile! Badea Gheo statea linistit. Luptatorul ii mai spune inca o data. La care, badea Gheorghe se ridica si ii baga una cu toiagu', dupa care ii zice: - No, cum fu?

De la: Coxal Nist

Vizionari: 2782

Amnezie

Se trezeste badea Gheorghe, dis de dimineata, si se duce la baie. Se uita in oglinda si incepe sa-si dea palme. Dupa vreo juma` de ora, se scoala si nevasta-sa. Se duce ea la bucatarie si, dupa ceva vreme, il striga: Nevasta: - Gheorghe! Ce faci acolo? Badea Gheorghe: - Asa, deci! Gheorghe ma cheama!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1888

Un taran cultivat

Vine televiziunea la Gheorghe si-l intreaba: - Ma bade, ia spune tu ce faci toata ziua? - Pai, ma scol la 5, ranesc la vaci, vin si rad o palinca. - Mai bade, uite, ca sa aratam ca taranul roman este cultivat, in loc de rad o palinca spui ca citesc o carte. - Dimineata ma scol la 5, ranesc la vaci si vin si citesc o carte. Dupa-amiaza fac io ce fac, mai citesc o carte; asta pana ma intalnesc cu prietenii si mergem impreuna la biblioteca si citim acolo la carti pana seara, cand vin muierile sa ne ia.

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1665

La Visheu

Badea Gheorghe intra intr-o gara, se duce la casa de bilete si zice: - As vrea si eu un bilet la Visheu! - Bine, 50 000 de lei. - Aoleu, mai bine ma tin!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1770

Cele mai vizualizate din Badea Gheorghe

Badea Ghe. in Coreea

De la: Andrei Stroe

Vizionari: 3736

Comentarii:0

Rating: 0.0

Kung fu

De la: Coxal Nist

Vizionari: 2782

Comentarii:0

Rating: 0.0

Prea multa politete

De la: Coxal Nist

Vizionari: 2406

Comentarii:0

Rating: 0.0

Cele mai noi din Badea Gheorghe

Protejat

De la: Coxal Nist

Vizionari: 2150

Comentarii:0

Rating: 0.0

Fereastra e de vina

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1923

Comentarii:0

Rating: 0.0

In America

De la: Coxal Nist

Vizionari: 2031

Comentarii:-1

Rating: 0.0

Termeni si conditii | Publicitate