Dilema ardelencei

La piata de pasari, o ardeleanca statea cu o gasca in brate. Un smecher o intreaba: - Ce faci? O dai? O dai? Sau stai degeaba? La care, ardeleanca,mai ceva decat smecherul: - O dau! Da' cine tine gasca?

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1602

Cine se grabeste?!

Doi ardeleni se intorc, cu trenul, de la Bucuresti. La un moment dat, in apropiere de Cluj: Ion: - Mai Gheo, cum crezi tu ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj? Gheo: - D-apoi, eu cred ca se zice Cluuuuj! Ion: - Da' de ce, ma? Gheo: - Da' cine, dracu', te grabeste?

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1884

Vasile

Un ardelean cosea, linistit, pe un deal, situat langa satul lui. Si cum muncea el, linistit, aude o voce: - Mai, Vasileeeeee! Vino repede acasa, ca ti-a murit sora! Ardeleanul lasa, linistit, munca si se indreapta spre casa. Merge el vreo 500 m si apoi exclama: - Oooo, ce teapa am luat! Doar eu n-am nici o sora! Asa ca, se intoarce la munca. Dupa cateva minute, iar aude o voce: - Vasileeeee, vino, ma, repede, ca ti-a murit soacra! Sta ardeleanul si se gandeste putin, apoi se indrepta, linistit, catre casa. Dupa 10 minute, isi da seama ca el nu are nici soacra, asa ca se intoarce, linistit, la munca. Dupa alte 10 minute, aude iar o voce, dinspre sat: - Vasileeeee, vino repede, ca ti-a luat foc casa! Sta ardeleanul si-si spune: - Ba, io sora n-am, soacra n-am, dar casa am! Asa ca pleaca, linistit, spre sat. Merge el agale si, cand ajunge in sat, isi spune: - Aoleu, ce prost sunt! Pe mine nu ma cheama Vasile!!!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1592

Solutie pentru muste

Intrebare: - Cum scapa ardelenii de muste? Raspuns: - Le urca in pod si le ia scara!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 2823

Politica

Trei ardeleni vin, cu trenul, de la Bucuresti, la Cluj. Pe la Ploiesti, unul zice: - Oof! Pe la Sibiu, al doilea zice: - Oof!Oof! Pe la Alba-Iulia, al treilea zice: - Oof!Oof!Oof! Ajung la Cluj si primul zice: - No, bine c-am ajuns! Ca, iaca, tot drumul vorbiram numai politica!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1482

Prezentare de foame

Un oltean si un ardelean, in tren. Ardeleanului i se face foame si isi scoate niste slana, niste peste afumat si o bardaca de palinca. Si da-i si mananca! Olteanul saliveaza langa el. Sperand sa primeasca si el ceva, incearca sa lege vorba cu ardeleanul: - Ma cheama Ion. Nimic. Peste 10 minute: - Ma cheama Ion! Iar nimic. La urma, olteanul mai incearca o data: - Ma cheama Ion!! Ardeleanul ii raspunde: - No, pai, daca te cheama, du-te!!!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1352

Ardeleanul in tren

Un ardelean, in tren. Langa el, un sac urias blocheaza culoarul. Trece controlorul si-i zice: - Ia, domnule, sacul si pune-l colo, sus, in compartiment, ca e destul loc! Nu mai incurca circulatia! -No, las', ca-l pun eu. Dupa un timp, controlorul revine: - Bade, nu ti-am spus sa iei sacul asta din drum si sa-l pui sus, in compartiment? - No, las', ca-l pun! raspunde ardeleanul. - Ma, sa nu te joci cu mine - adauga controlorul - ca-ti trag o amenda, de nu te vezi! Dupa un timp, controlorul apare din nou: - Cum, ma, n-ai pus sacul unde trebuie, sa nu mai incurci lumea? Ei, lasa, ca vezi, acum, pe dracu'! Si, nici una, nici doua, ii arde o amenda usturatoare. Ardeleanul plateste, iar controlorul pleaca. Dar un alt calator, care vazuse totul, nu se abtine si-l intreaba pe ardelean: - Bine, dom'le, ai preferat sa platesti amenda? Ce mare greutate era sa pui sacul unde ti s-a spus? La care, bietul ardelean raspunde: -Pai, cum sa-l pun, domnule draga? Ca nu-i sacul meu!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1309

Fulgeru'

Doi ardeleni, Ion si Gheorghe, vor sa treaca strada. Ion spune: - Ma ,eu pun pariu cu tine ca trec strada asta intr-o juma'de ora. - No ca doar nu esti fulger!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1405

Ardeleanul si politistul

Un ardelean este oprit de un politist pe strada: - Dati-mi numele si prenumele dvs., va rog! - Dom'le, esti nebun? Pai, eu cum o sa ma mai numesc dupa aia??!!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1561

Tintas

Doi ardeleni merg la vanatoare. Dupa o vreme, obositi si fara nimic in tolba, hotarasc sa manance. Cum ei nu mananca, fara sa taga o horinca, reusesc sa se torpileze bine de tot si adorm, la umbra unui pom. Spre seara, cand a inceput sa se racoreasca, Gheo se trezeste, se freaca la ochi si observa, deasupra lui, un deltaplan. Speriat, il trezeste in fuga si pe Vasai si-i arata dihania. La care, Vasai il intreaba: - Trag? Gheo: - Trage! Vasai baga doua patroane in pusca si trage, fara sa stea pe ganduri. Gheo: - Nu cre` ca l-ai nimerit! Vasai: - Nu-i bai! Bin` c-o dat drumu` la om!!!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1266

Frecventa

Traversand o strada, un ardelean este izbit de o masina, dar nu pateste nimic. Totusi, soferul ii pune cateva monede in mana, ca sa impace lucrurile. Incantat, ardeleanul i se adreseaza: - Veniti des pe aici, domnule?

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1482

Record

Un ardelean intra intr-un bar, la New York. Barmanul il ia repede, din prima, si ii spune ca, in acest bar, se bea numai pe pariu. Barmanul: - Domnule, eu pun pariu cu tine, ca nu poti sa bei o sticla de Whisky, in 30 de minute! Ardeleanul isi cere scuze, iese din bar si apare peste 10 minute inapoi. Pune banul pe tejghea si accepta provocarea. Barmanul ii da sticla. Ardeleanul o termina in 10 minute. Barmanul, stupefiat: - Domnule, dar n-am crezut ca asa ceva e posibil! N-am crezut ca sunteti instare de asa ceva! Nimeni nu a mai reusit! Ardeleanul: - Nici io n-am crezut! Da' m-am dus la baru' de vis-a-vis, sa verific!

De la: cada zonia

Vizionari: 1305

Rezerva

Doi ardeleni taiau o bomba cu fierastraul. Vine al treilea si ii intreaba: - Ma, da' daca explodeaza? La care ailalti: - Apai nu-i bai, ca mai avem una!

De la: RALUCA IANCAU

Vizionari: 1429

Binoclu

Ion isi cumpara de la Cluj un binoclu. Gheo il intreaba cei ala. Ion: - E un instrument cu care poti sa vezi pana hat, departe si toate lucrurile le vezi ca si cum ar fi langa tine. Gheo: -Ma, nu se poate asa ceva! Ion: -Ba da, ma. Uite, aseara, stateam la mine in curte si te vedeam ce te mai jucai cu nevasta-ta, cum o mai alergai, cum o mai iubeai... Gheo: -Vezi ca nu-i bun de nimic? Eu aseara nici n-am fost acasa!

De la: Sergiu Iancu

Vizionari: 1688

Raspuns la stranut

Un oltean si un ardelean in tren. Stranuta olteanul. Ardeleanul: - Sanatate, numai bine. Stanuta din nou olteanu. Ardeleanul: - Tot ce-ti doresti, sanate, noroc. Stranuta si ardeleanul. Olteanul: - Racisi, fire-ai al dreacu....

De la: RALUCA IANCAU

Vizionari: 1456

Cele mai vizualizate din Ardeleni

Boala venerica

De la: Adrian M

Vizionari: 4063

Comentarii:0

Rating: 0.0

Solutie pentru muste

De la: Coxal Nist

Vizionari: 2823

Comentarii:0

Rating: 0.0

Cine se grabeste?!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1884

Comentarii:0

Rating: 0.0

Cele mai noi din Ardeleni

Dilema ardelencei

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1602

Comentarii:0

Rating: 0.0

Cine se grabeste?!

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1884

Comentarii:0

Rating: 0.0

Vasile

De la: Coxal Nist

Vizionari: 1592

Comentarii:0

Rating: 0.0

Termeni si conditii | Publicitate